Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
5 шматків філе
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
1 жовтий солодкий перець
½ цибулі
1 морквина
1 ч. л. солі
щіпка перцю
Приготування:
1. Куряче філе промиваємо, обтираємо серветкою, натираємо сіллю куряче філе.
2. Ріжемо на шматочки цибулю, моркву і перець. Кладемо все в миску. Перемішуємо.
3. Відриваємо рукав, щоб туди помістилося філе і овочі, зав'язуємо з одного боку і кладемо в глибокий лист.
4. Засипаємо туди овочі і філе. Перчимо за смаком.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо курку протягом 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкої свинини.