Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
125 г цукру
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
Чому варто включати режим польоту на ніч: проста звичка, яка продовжує життя смартфону
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
500 мл води
3 головки цибулі
750 г свинини
1 ст. л. солі
Приготування:
1. Додаємо цибулю, обсмажуємо її, потім зменшуємо вогонь. Доливаємо води, щоб соус повністю покрив свинину, вмішуємо сіль і тушкуємо все 1 годину.
2. Вода повинна перетворитися в золотистий сироп, яким ми будемо поливати м'ясо при подачі.
3. Карамелізуємо цукор з водою у великій каструлі на середньому вогні. Додаємо свинину. Обсмажуємо в соусі до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт віденського печива.