Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 баклажана
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Для ФОП вступили у дію нові правила
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
500 г помідорів
2 яйця
250 г сиру моцарелла
50 г сиру пармезан
50 г борошна
щіпка солі
щіпка перцю
базилік за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо баклажани смужками, занурюємо в борошно і обсмажуємо.
2. Готові баклажани витираємо серветкою. Ошпарюємо помідори, очищаємо від шкіри, укладаємо в каструлю і додаємо до них базилік і сіль. Тушкуємо, поки помідори не перетворяться в однорідну масу.
3. Змащуємо маслом форму для запікання з високими стінками. Злегка покриваємо дно томатним соусом. Потім викладаємо частину баклажанів.
4. Збиваємо яйце з сіллю і перцем. Цією сумішшю поливаємо баклажани.
5. Нарізаємо моцарелу і укладаємо наступним шаром. Зверху посипаємо тертим пармезаном. Укладаємо таким чином всі шари.
6. Запікаємо в духовці приблизно 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирників з морквою.