Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 баклажана
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
500 г помідорів
2 яйця
250 г сиру моцарелла
50 г сиру пармезан
50 г борошна
щіпка солі
щіпка перцю
базилік за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо баклажани смужками, занурюємо в борошно і обсмажуємо.
2. Готові баклажани витираємо серветкою. Ошпарюємо помідори, очищаємо від шкіри, укладаємо в каструлю і додаємо до них базилік і сіль. Тушкуємо, поки помідори не перетворяться в однорідну масу.
3. Змащуємо маслом форму для запікання з високими стінками. Злегка покриваємо дно томатним соусом. Потім викладаємо частину баклажанів.
4. Збиваємо яйце з сіллю і перцем. Цією сумішшю поливаємо баклажани.
5. Нарізаємо моцарелу і укладаємо наступним шаром. Зверху посипаємо тертим пармезаном. Укладаємо таким чином всі шари.
6. Запікаємо в духовці приблизно 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирників з морквою.