Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г сиру
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
1 ст. л. вершкового масла
6 шт. морквин
1 ст. л. манної крупи
2 ст. л. борошна
3 ст. л. цукру
1 яйце
сіль за смаком
Приготування:
1. Очищаємо моркву і варимо на невеликій кількості води, поки вона не стане м'якою. Далі пропускаємо її через м'ясорубку, додаємо вершкове масло, манку і варимо ще 5 хвилин на невеликому вогні, постійно помішуючи.
2. В отриману масу додаємо сир, пропущений через м'ясорубку, сіль, цукор, яйця, борошно. Добре перемішуємо.
3. Формуємо невеликі котлетки, занурюємо у борошні й обсмажуємо на добре розігрітому маслі до утворення рум'яної скориночки з двох сторін.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з індички з яєчною локшиною.