Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г сиру

Популярні новини зараз

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу

Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

Показати ще

1 ст. л. вершкового масла

6 шт. морквин

1 ст. л. манної крупи

2 ст. л. борошна

3 ст. л. цукру

1 яйце

сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо моркву і варимо на невеликій кількості води, поки вона не стане м'якою. Далі пропускаємо її через м'ясорубку, додаємо вершкове масло, манку і варимо ще 5 хвилин на невеликому вогні, постійно помішуючи.

2. В отриману масу додаємо сир, пропущений через м'ясорубку, сіль, цукор, яйця, борошно. Добре перемішуємо.

3. Формуємо невеликі котлетки, занурюємо у борошні й обсмажуємо на добре розігрітому маслі до утворення рум'яної скориночки з двох сторін.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з індички з яєчною локшиною.