Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг цвітної капусти
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
600 мл молока
50 г сиру
55 г тертого сиру пармезан
2 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. борошна
кориця на кінчику ножа
мелений коріандр на кінчику ножа
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Суцвіття капусти заправляємо оливковою олією, сіллю, перцем, спеціями і добре перемішуємо. Викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 12-15 хвилин.
2. Плавимо в мисці сир, додаємо борошно, готуємо 1 хвилину, поступово вливаємо молоко і кип'ятимо 8 хвилин, додаємо тертий пармезан, сіль, перець.
3. Капусту перекладаємо в керамічну миску, заливаємо соусом і запікаємо в духовці протягом 5 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого лепешняку.