Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг цвітної капусти

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

600 мл молока

50 г сиру

55 г тертого сиру пармезан

2 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. борошна

кориця на кінчику ножа

мелений коріандр на кінчику ножа

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Суцвіття капусти заправляємо оливковою олією, сіллю, перцем, спеціями і добре перемішуємо. Викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 12-15 хвилин.

2. Плавимо в мисці сир, додаємо борошно, готуємо 1 хвилину, поступово вливаємо молоко і кип'ятимо 8 хвилин, додаємо тертий пармезан, сіль, перець.

3. Капусту перекладаємо в керамічну миску, заливаємо соусом і запікаємо в духовці протягом 5 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого лепешняку.