Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г вершкового масла
Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
4 яєчних жовтка
¾ склянки цукрової пудри
3 ч. л. ванільної есенції
2 склянки борошна
450 г полуничного джему
Приготування:
1. Збиваємо масло і цукрову пудру до кремоподібного стану.
2. Додаємо жовтки і ванільну есенцію. Добре перемішуємо до однорідності. Поступово додаємо борошно.
3. Вимішуємо тісто, щоб воно вийшло еластичним.
4. Викочуємо 2 кулі - одну трохи більше іншої. Поменше прибираємо в холодильник в плівці.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо тісто на деко.
6. Розподіляємо по тісту джем.
7. На великій тертці натираємо зверху залишок тіста. Випікаємо в духовці 20-25 хвилин. Остиглий пиріг розрізаємо на квадратики.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шарлотки з горіхами і корицею.