Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Газу не вистачає: початок опалювального сезону відкладається

ТЦК перевищують повновження: хто не має права перевіряти документи

Пенсіонери отримають нову грошову допомогу: кому, коли та скільки виплатять

Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування

Показати ще

4 яєчних жовтка

¾ склянки цукрової пудри

3 ч. л. ванільної есенції

2 склянки борошна

450 г полуничного джему

Приготування:

1. Збиваємо масло і цукрову пудру до кремоподібного стану.

2. Додаємо жовтки і ванільну есенцію. Добре перемішуємо до однорідності. Поступово додаємо борошно.

3. Вимішуємо тісто, щоб воно вийшло еластичним.

4. Викочуємо 2 кулі - одну трохи більше іншої. Поменше прибираємо в холодильник в плівці.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо тісто на деко.

6. Розподіляємо по тісту джем.

7. На великій тертці натираємо зверху залишок тіста. Випікаємо в духовці 20-25 хвилин. Остиглий пиріг розрізаємо на квадратики.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шарлотки з горіхами і корицею.