Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г вершкового масла
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
Пенсія без стажу: кому платитимуть 8 тисяч гривень щомісяця
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
ТЦК проводять нові "облави" – куди нагрянуть
4 яєчних жовтка
¾ склянки цукрової пудри
3 ч. л. ванільної есенції
2 склянки борошна
450 г полуничного джему
Приготування:
1. Збиваємо масло і цукрову пудру до кремоподібного стану.
2. Додаємо жовтки і ванільну есенцію. Добре перемішуємо до однорідності. Поступово додаємо борошно.
3. Вимішуємо тісто, щоб воно вийшло еластичним.
4. Викочуємо 2 кулі - одну трохи більше іншої. Поменше прибираємо в холодильник в плівці.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо тісто на деко.
6. Розподіляємо по тісту джем.
7. На великій тертці натираємо зверху залишок тіста. Випікаємо в духовці 20-25 хвилин. Остиглий пиріг розрізаємо на квадратики.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шарлотки з горіхами і корицею.