Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
6 яблук
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1 склянка борошна
1 склянка цукру
3 яйця
1 ст. л. кориці
1 ч. л. розпушувача
10 г маргарину
30 г горіхів
Приготування:
1. Поміщаємо форму для випікання в нагріту духовку.
2. Збиваємо 3 яйця до піни, всипаємо цукор, борошно. Збиваємо ще 5-7 хвилин.
3. Додаємо ванілін, корицю і розпушувач. Ретельно перемішуємо.
4. Додаємо нарізані кубиками яблука.
5. Змащуємо підігріту форму маргарином і зверху обсипаємо горіхами або борошном.
6. Заливаємо тісто у форму і випікаємо в духовці 35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з індички з яєчною локшиною.