Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
6 яблук
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
1 склянка борошна
1 склянка цукру
3 яйця
1 ст. л. кориці
1 ч. л. розпушувача
10 г маргарину
30 г горіхів
Приготування:
1. Поміщаємо форму для випікання в нагріту духовку.
2. Збиваємо 3 яйця до піни, всипаємо цукор, борошно. Збиваємо ще 5-7 хвилин.
3. Додаємо ванілін, корицю і розпушувач. Ретельно перемішуємо.
4. Додаємо нарізані кубиками яблука.
5. Змащуємо підігріту форму маргарином і зверху обсипаємо горіхами або борошном.
6. Заливаємо тісто у форму і випікаємо в духовці 35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з індички з яєчною локшиною.