Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 стакан коричневого цукру
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
2,5 склянки вівсяних пластівців
1 яйце
1 ч. л. пекарського порошку
150 г вершкового масла
1 ч. л. ванілі
Приготування:
1. Вівсяні пластівці змішуємо з цукром і пекарським порошком.
2. Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, вливаємо суміш вівсянки і цукру і ретельно перемішуємо до однорідності. Додаємо яйце і ваніль і знову перемішуємо.
3. На щедро змащений вершковим маслом деко викладаємо ложкою вівсяну суміш. Кожну порцію придавлюємо зверху округлою стороною ложки.
4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо приблизно 8 хвилин. Залишаємо на кілька хвилин на противені і перекладаємо в миску.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих баклажанів з телятиною.