Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 стакан коричневого цукру

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

2,5 склянки вівсяних пластівців

1 яйце

1 ч. л. пекарського порошку

150 г вершкового масла

1 ч. л. ванілі

Приготування:

1. Вівсяні пластівці змішуємо з цукром і пекарським порошком.

2. Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, вливаємо суміш вівсянки і цукру і ретельно перемішуємо до однорідності. Додаємо яйце і ваніль і знову перемішуємо.

3. На щедро змащений вершковим маслом деко викладаємо ложкою вівсяну суміш. Кожну порцію придавлюємо зверху округлою стороною ложки.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо приблизно 8 хвилин. Залишаємо на кілька хвилин на противені і перекладаємо в миску.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих баклажанів з телятиною.