Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,25 склянки борошна
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
1 склянка цукру
8 яєць
Приготування:
1. Яєчні жовтки розтираємо з цукром дочиста. За бажанням додаємо лимонну або апельсинову цедру.
2. Далі змішуємо з борошном і обережно вводимо збиті до піни яєчні білки. Отриману масу кладемо у форму і запікаємо в духовці 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу з кабачками.