Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,25 склянки борошна
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
1 склянка цукру
8 яєць
Приготування:
1. Яєчні жовтки розтираємо з цукром дочиста. За бажанням додаємо лимонну або апельсинову цедру.
2. Далі змішуємо з борошном і обережно вводимо збиті до піни яєчні білки. Отриману масу кладемо у форму і запікаємо в духовці 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу з кабачками.