Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,25 склянки борошна

Популярні новини зараз

Чи може штраф від ТЦК з часом "згоріти": адвокат дав важливе пояснення

Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року

У документах Кремля прописана дата закінчення війни: ГУР розповіли, коли росія відступить

Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні

Показати ще

1 склянка цукру

8 яєць

Приготування:

1. Яєчні жовтки розтираємо з цукром дочиста. За бажанням додаємо лимонну або апельсинову цедру.

2. Далі змішуємо з борошном і обережно вводимо збиті до піни яєчні білки. Отриману масу кладемо у форму і запікаємо в духовці 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу з кабачками.