Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,25 склянки борошна

Популярні новини зараз

У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей

Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду

Показати ще

1 склянка цукру

8 яєць

Приготування:

1. Яєчні жовтки розтираємо з цукром дочиста. За бажанням додаємо лимонну або апельсинову цедру.

2. Далі змішуємо з борошном і обережно вводимо збиті до піни яєчні білки. Отриману масу кладемо у форму і запікаємо в духовці 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу з кабачками.