Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка кефіру

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

1 склянка манної крупи

½ склянки цукру

1 яйце

½ склянки соняшникової олії

½ ч. л. соди

мигдальні пластівці за смаком

Приготування:

1. Заливаємо манну крупу кефіром і даємо постояти не менше години.

2. Далі додаємо в суміш манки і кефіру яйце, додаємо масло, соду і цукор. За консистенцією тісто має бути густим.

3. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Випікаємо в квадратній формі до утворення золотистої скоринки. За 7-10 хвилин до готовності посипаємо мигдальними пластівцями.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з тунця.