Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ склянки томатного соку
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 цибулина
сіль і перець за смаком
4 помідора
4 баклажана
250 г телячого фаршу
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Промиваємо баклажани. В розігрітому рослинному маслі обсмажуємо баклажани зі всіх сторін. Трохи охолоджуємо, надрізаємо вздовж і виймаємо половину м'якоті.
2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо в гарячому маслі до золотистого кольору. Додаємо фарш, солимо, перчимо і продовжуємо обсмажувати до готовності. Помідори нарізаємо дрібними кубиками, зливаємо сік і додаємо до фаршу. Туди ж вводимо м'якоть баклажанів. Перемішуємо і тушкуємо 5-10 хвилин на слабкому вогні.
3. Фаршируємо начинкою баклажани, викладаємо їх на сковороду, заливаємо томатним соком і тушкуємо 10-15 хвилин. Подаємо гарячим або холодним.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного гуляшу.