Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки томатного соку

Популярні новини зараз

Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання

Показати ще

1 цибулина

сіль і перець за смаком

4 помідора

4 баклажана

250 г телячого фаршу

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Промиваємо баклажани. В розігрітому рослинному маслі обсмажуємо баклажани зі всіх сторін. Трохи охолоджуємо, надрізаємо вздовж і виймаємо половину м'якоті.

2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо в гарячому маслі до золотистого кольору. Додаємо фарш, солимо, перчимо і продовжуємо обсмажувати до готовності. Помідори нарізаємо дрібними кубиками, зливаємо сік і додаємо до фаршу. Туди ж вводимо м'якоть баклажанів. Перемішуємо і тушкуємо 5-10 хвилин на слабкому вогні.

3. Фаршируємо начинкою баклажани, викладаємо їх на сковороду, заливаємо томатним соком і тушкуємо 10-15 хвилин. Подаємо гарячим або холодним.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного гуляшу.