Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2,5 склянки борошна
Навіть ТЦК не зацікавить: які хвороби звільняють від мобілізації
Дорого і принизливо: експерти назвали, скільки збитків завдають державі ТЦК
Податкова не покарає за карткові перекази: українцям підказали законний спосіб уникнути штрафу
Українці масово стають ухилянтами: червона мітка у "Резерв+" ставить хрест на планах
5 ст. л. сметани
2 яйця
100 г вершкового масла
Приготування:
1. Просіваємо борошно, робимо в ньому заглиблення у вигляді воронки, вливаємо 1/2 склянки води, 2 ст. л. розтопленого масла і 2 яйця, збиті з ч. л. солі. Все змішуємо з борошном, а потім вибиваємо, щоб вийшло гладке тісто.
2. Тісто розкачуємо рівним шаром завтовшки 1/2 см і розрізаємо на невеликі шматочки будь-якої форми.
3. Шматочки тіста опускаємо в киплячу підсолену воду і варимо на слаюлм вогні приблизно 10 хвилин.
4. В каструлі або на сковороді розігріваємо олію, кладемо в неї галушки, злегка підсмажуємо і подаємо.
5. У заправлені маслом галушки додаємо сметану.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з тунця.