Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2,5 склянки борошна

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

5 ст. л. сметани

2 яйця

100 г вершкового масла

Приготування:

1. Просіваємо борошно, робимо в ньому заглиблення у вигляді воронки, вливаємо 1/2 склянки води, 2 ст. л. розтопленого масла і 2 яйця, збиті з ч. л. солі. Все змішуємо з борошном, а потім вибиваємо, щоб вийшло гладке тісто.

2. Тісто розкачуємо рівним шаром завтовшки 1/2 см і розрізаємо на невеликі шматочки будь-якої форми.

3. Шматочки тіста опускаємо в киплячу підсолену воду і варимо на слаюлм вогні приблизно 10 хвилин.

4. В каструлі або на сковороді розігріваємо олію, кладемо в неї галушки, злегка підсмажуємо і подаємо.

5. У заправлені маслом галушки додаємо сметану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з тунця.