Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г картоплі

Популярні новини зараз

"Це обов'язок": у ЗСУ закликали мобілізувати 90% чоловіків

У ЗСУ заговорили про можливе завершення війни – до чого готуватися

Прізвище було обрано: Наталія Фріске розвіяла брехню про Жанну та групу "Блестящие"

ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"

Показати ще

3 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. борошна

1 ст. л. суміші пряних трав

1 пучок розмарину

Приготування:

1. Картопля добре промиваємо, видаляємо всі пошкодження. Потім розрізаємо кожну картоплину на 6-8 частин.

2. Нарізану картоплю кладемо в миску, додаємо спеції і 2 ст. л. оливкової олії. Ретельно перемішуємо. Додаємо ложку борошна і ще раз ретельно перемішуємо.

3. Кладемо картоплю в чашу фритюрниці, рівномірно поливаємо оливковою олією і готуємо 30-35 хвилин. Готову картоплю солимо і подаємо гарячим, прикрасивши свіжим розмарином.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з тунця.