Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г картоплі
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
Як зберегти тепло у квартирі й гроші у гаманці: поради на опалювальний сезон
Доведеться звітувати за кожен переказ: кого банки візьмуть "на олівець"
Українці платитимуть за доставку газу по-новому: про що варто знати
3 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. борошна
1 ст. л. суміші пряних трав
1 пучок розмарину
Приготування:
1. Картопля добре промиваємо, видаляємо всі пошкодження. Потім розрізаємо кожну картоплину на 6-8 частин.
2. Нарізану картоплю кладемо в миску, додаємо спеції і 2 ст. л. оливкової олії. Ретельно перемішуємо. Додаємо ложку борошна і ще раз ретельно перемішуємо.
3. Кладемо картоплю в чашу фритюрниці, рівномірно поливаємо оливковою олією і готуємо 30-35 хвилин. Готову картоплю солимо і подаємо гарячим, прикрасивши свіжим розмарином.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з тунця.