Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г картоплі
Гороскоп на сьогодні 19 грудня: активність Овнів, успіх Левів та ревнощі Скорпіонів
Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
"Анти-ТЦК у шкарпетці": в Україні почали торгувати новими гаджетами для "бусифікованих"
Пенсіонерів позбавлять виплат у 2026 році: що потрібно встигнути зробити
3 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. борошна
1 ст. л. суміші пряних трав
1 пучок розмарину
Приготування:
1. Картопля добре промиваємо, видаляємо всі пошкодження. Потім розрізаємо кожну картоплину на 6-8 частин.
2. Нарізану картоплю кладемо в миску, додаємо спеції і 2 ст. л. оливкової олії. Ретельно перемішуємо. Додаємо ложку борошна і ще раз ретельно перемішуємо.
3. Кладемо картоплю в чашу фритюрниці, рівномірно поливаємо оливковою олією і готуємо 30-35 хвилин. Готову картоплю солимо і подаємо гарячим, прикрасивши свіжим розмарином.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейка з тунця.