Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г тунця
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
150 мл рослинного масла
3 зубчики часнику
1 ст. л. лимонного соку
½ ч. л. меленої паприки
10 г рубаної петрушки
Приготування:
1. Подрібнюємо в пюре петрушку і часник, додавши лимонний сік і паприку, за допомогою блендера. Тонкою цівкою вливаємо олію.
2. Стейки поливаємо 2/3 соусу і, накривши харчовою плівкою, прибираємо на пів години для маринування в холод.
3. Прибираємо з риби зайвий маринад, солимо і обсмажуємо на сковороді з розпеченим маслом з одного боку 4 хвилини і потім ще 2 хвилини з іншого.
4. При подачі поливаємо стейки соусом, подаємо з гарніром з овочів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кускусу з куркою і овочами.