Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 курячих стегон

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

1 г цибулі

4 солодких перця

4 помідора

оливоковое масло за смаком

350 г кускуса

1 лимон

Приготування:

1. Обсмажуємо на оливковій олії в каструлі курячі стегна до золотистої скоринки.

2. Виймаємо курку і подрібнену цибулю обсмажуємо, далі те ж саме робимо з болгарським перцем.

3. Ошпарюємо помідори, знімаємо шкірку і дрібно нарізаємо м'якоть. Додаємо в каструлю і теж обсмажуємо.

4. Кидаємо назад курку і трохи тушкуємо все разом.

5. Додаємо кускус і, перемішуємо. Закриваємо кришкою і залишаємо на деякий час.

6. Готову страву приправляємо лимоном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматного цибульного супу.