Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 курячих стегон
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 г цибулі
4 солодких перця
4 помідора
оливоковое масло за смаком
350 г кускуса
1 лимон
Приготування:
1. Обсмажуємо на оливковій олії в каструлі курячі стегна до золотистої скоринки.
2. Виймаємо курку і подрібнену цибулю обсмажуємо, далі те ж саме робимо з болгарським перцем.
3. Ошпарюємо помідори, знімаємо шкірку і дрібно нарізаємо м'якоть. Додаємо в каструлю і теж обсмажуємо.
4. Кидаємо назад курку і трохи тушкуємо все разом.
5. Додаємо кускус і, перемішуємо. Закриваємо кришкою і залишаємо на деякий час.
6. Готову страву приправляємо лимоном.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматного цибульного супу.