Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г лимонів

Популярні новини зараз

Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

Показати ще

4 склянки води

4 склянки цукру

Приготування:

1. Тонко нарізаємо кожну четвертинку лимонів і кладемо все в більшу каструлю. Додаємо воду і марлю з насінням і залишаємо при кімнатній температурі на 24 години.

2. Далі ставимо каструлю на середній вогонь і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і, не закриваючи, варимо приблизно 45 хвилин, поки об'єм не зменшиться до 4 склянок.

3. Додаємо цукор і, перемішуючи, варимо 15 хвилин. Знімаємо пінку.

4. Викладаємо мармелад в стерилізовані банки, залишаючи трохи місця зверху і щільно закриваємо кришкою.

5. Розрізаємо лимони на 4 частини хрест на хрест і виймаємо насіння. Загортаємо насіння в шматок марлі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з фрикадельками.