Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г лимонів
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
4 склянки води
4 склянки цукру
Приготування:
1. Тонко нарізаємо кожну четвертинку лимонів і кладемо все в більшу каструлю. Додаємо воду і марлю з насінням і залишаємо при кімнатній температурі на 24 години.
2. Далі ставимо каструлю на середній вогонь і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і, не закриваючи, варимо приблизно 45 хвилин, поки об'єм не зменшиться до 4 склянок.
3. Додаємо цукор і, перемішуючи, варимо 15 хвилин. Знімаємо пінку.
4. Викладаємо мармелад в стерилізовані банки, залишаючи трохи місця зверху і щільно закриваємо кришкою.
5. Розрізаємо лимони на 4 частини хрест на хрест і виймаємо насіння. Загортаємо насіння в шматок марлі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з фрикадельками.