Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г лимонів

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

4 склянки води

4 склянки цукру

Приготування:

1. Тонко нарізаємо кожну четвертинку лимонів і кладемо все в більшу каструлю. Додаємо воду і марлю з насінням і залишаємо при кімнатній температурі на 24 години.

2. Далі ставимо каструлю на середній вогонь і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і, не закриваючи, варимо приблизно 45 хвилин, поки об'єм не зменшиться до 4 склянок.

3. Додаємо цукор і, перемішуючи, варимо 15 хвилин. Знімаємо пінку.

4. Викладаємо мармелад в стерилізовані банки, залишаючи трохи місця зверху і щільно закриваємо кришкою.

5. Розрізаємо лимони на 4 частини хрест на хрест і виймаємо насіння. Загортаємо насіння в шматок марлі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з фрикадельками.