Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
150 г очищених креветок
Гороскоп на сьогодні 4 жовтня: зустріч тельців, відпочинок раків та усамітнення риб
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
2 ст. л. вершкового масла
1,5 ч. л. тертого імбиру
2 ст. л. хересу
2 ст. л. кінзи
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Креветки промиваємо холодною водою, обсушуємо і посипаємо сіллю.
2. У сковороді з важким дном розігріваємо вершкове масло. Потім додоємо туди тертий імбир і пасеруємо 39 секунд.
3. Далі додаємо креветки і смажимо 2 хвилини.
4. У сковороду з креветками вливаємо херес і продовжуємо готувати ще 2 хвилини.
5. Додаємо в сковороду кінзу, приправляємо сіллю з перцем і перемішуємо.
6. Подаємо з багетом. В якості гарніру використовуємо зелену квасолю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шніцеля в здобних сухарів.