Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г очищених креветок

Популярні новини зараз

Можна втратити квартиру: що терміново потрібно зробити

Гороскоп на сьогодні 20 серпня: фінанси тельців, міцність терезів та передчуття риб

ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам

Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати

Показати ще

2 ст. л. вершкового масла

1,5 ч. л. тертого імбиру

2 ст. л. хересу

2 ст. л. кінзи

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Креветки промиваємо холодною водою, обсушуємо і посипаємо сіллю.

2. У сковороді з важким дном розігріваємо вершкове масло. Потім додоємо туди тертий імбир і пасеруємо 39 секунд.

3. Далі додаємо креветки і смажимо 2 хвилини.

4. У сковороду з креветками вливаємо херес і продовжуємо готувати ще 2 хвилини.

5. Додаємо в сковороду кінзу, приправляємо сіллю з перцем і перемішуємо.

6. Подаємо з багетом. В якості гарніру використовуємо зелену квасолю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шніцеля в здобних сухарів.