Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
3 л курячого бульйону
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
5 пучків щавлю
5 яєць
2 картоплі
Приготування:
1. Бульйон доводимо до кипіння.
2. Тонко нарізаємо часточками картоплю і опускаємо в бульйон. Солимо за смаком.
3. Щавель нарізаємо смужками по 0,5 см.
4. Коли картопля звариться, опускаємо в бульйон весь щавель.
5. Яйця збиваємо в мисці. Тонкою цівкою вливаємо їх в киплячий бульйон, постійно заважаючи виделкою в тому місці, куди ллється цівка яєчної маси.
6. Тримаємо на вогні ще 2 хвилини. Вимикаємо, даємо постояти під кришкою 10 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.