Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
3 л курячого бульйону
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
5 пучків щавлю
5 яєць
2 картоплі
Приготування:
1. Бульйон доводимо до кипіння.
2. Тонко нарізаємо часточками картоплю і опускаємо в бульйон. Солимо за смаком.
3. Щавель нарізаємо смужками по 0,5 см.
4. Коли картопля звариться, опускаємо в бульйон весь щавель.
5. Яйця збиваємо в мисці. Тонкою цівкою вливаємо їх в киплячий бульйон, постійно заважаючи виделкою в тому місці, куди ллється цівка яєчної маси.
6. Тримаємо на вогні ще 2 хвилини. Вимикаємо, даємо постояти під кришкою 10 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.