Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

3 л курячого бульйону

Популярні новини зараз

З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця

Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться

ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде

Українцям з малою пенсією докинуть грошей: кому прийдуть доплати у червні та липні

Показати ще

5 пучків щавлю

5 яєць

2 картоплі

Приготування:

1. Бульйон доводимо до кипіння.

2. Тонко нарізаємо часточками картоплю і опускаємо в бульйон. Солимо за смаком.

3. Щавель нарізаємо смужками по 0,5 см.

4. Коли картопля звариться, опускаємо в бульйон весь щавель.

5. Яйця збиваємо в мисці. Тонкою цівкою вливаємо їх в киплячий бульйон, постійно заважаючи виделкою в тому місці, куди ллється цівка яєчної маси.

6. Тримаємо на вогні ще 2 хвилини. Вимикаємо, даємо постояти під кришкою 10 хвилин і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.