Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
3 л курячого бульйону
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
В українців перевірять житло – прийдуть додому
5 пучків щавлю
5 яєць
2 картоплі
Приготування:
1. Бульйон доводимо до кипіння.
2. Тонко нарізаємо часточками картоплю і опускаємо в бульйон. Солимо за смаком.
3. Щавель нарізаємо смужками по 0,5 см.
4. Коли картопля звариться, опускаємо в бульйон весь щавель.
5. Яйця збиваємо в мисці. Тонкою цівкою вливаємо їх в киплячий бульйон, постійно заважаючи виделкою в тому місці, куди ллється цівка яєчної маси.
6. Тримаємо на вогні ще 2 хвилини. Вимикаємо, даємо постояти під кришкою 10 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.