Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

850 г телятини

Популярні новини зараз

Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України

П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня

Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки

Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки

Показати ще

80 г сиру

1 яйце

40 г цукру

50 г вершкового масла

60 г лимона

25 г зелені

сіль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо яйце. Окремо змішуємо тертий сир з цукровим піском. Підготовлені телячі відбивні занурюємо яйце, паніруємо в суміші з цукру і сиру і обсмажуємо з обох сторін на добре розігрітій олії.

2. Подаємо гарячими, окропивши лимонним соком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачного гарбузової хліба.