Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
850 г телятини
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
80 г сиру
1 яйце
40 г цукру
50 г вершкового масла
60 г лимона
25 г зелені
сіль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо яйце. Окремо змішуємо тертий сир з цукровим піском. Підготовлені телячі відбивні занурюємо яйце, паніруємо в суміші з цукру і сиру і обсмажуємо з обох сторін на добре розігрітій олії.
2. Подаємо гарячими, окропивши лимонним соком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачного гарбузової хліба.