Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

850 г телятини

Популярні новини зараз

ПриватБанк обнуляє пенсійні картки: можна втратити не одну виплату

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

В українців перевірять житло – прийдуть додому

Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити

Показати ще

80 г сиру

1 яйце

40 г цукру

50 г вершкового масла

60 г лимона

25 г зелені

сіль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо яйце. Окремо змішуємо тертий сир з цукровим піском. Підготовлені телячі відбивні занурюємо яйце, паніруємо в суміші з цукру і сиру і обсмажуємо з обох сторін на добре розігрітій олії.

2. Подаємо гарячими, окропивши лимонним соком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачного гарбузової хліба.