Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г курячого філе
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК
15 г вершкового масла
25 г вершків
20 г топленого масла
25 г сухариків
Приготування:
1. Зрізаємо з курячого філе плівку, видаляємо сухожилля, розбиваємо сапкою, поливаємо вершками і злегка рубаємо, тупою стороною ножа.
2. Далі добре просочене вершками філе занурюємо в стовчених здобних сухарях і обсмажуємо в олії.
3. Шніцель подаємо до столу з овочевим гарніром або макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з фетою і шпинатом.