Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г курячого філе
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
15 г вершкового масла
25 г вершків
20 г топленого масла
25 г сухариків
Приготування:
1. Зрізаємо з курячого філе плівку, видаляємо сухожилля, розбиваємо сапкою, поливаємо вершками і злегка рубаємо, тупою стороною ножа.
2. Далі добре просочене вершками філе занурюємо в стовчених здобних сухарях і обсмажуємо в олії.
3. Шніцель подаємо до столу з овочевим гарніром або макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з фетою і шпинатом.