Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г курячого філе
Головне за 23 листопада: банкомати перестануть працювати, кредити дозволять не платити, а зимові канікули продовжили
В яких областях України найгірша ситуація з відключеннями світла
Графіки відключень взимку: енергетики пояснили, чи відчуємо полегшення
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
15 г вершкового масла
25 г вершків
20 г топленого масла
25 г сухариків
Приготування:
1. Зрізаємо з курячого філе плівку, видаляємо сухожилля, розбиваємо сапкою, поливаємо вершками і злегка рубаємо, тупою стороною ножа.
2. Далі добре просочене вершками філе занурюємо в стовчених здобних сухарях і обсмажуємо в олії.
3. Шніцель подаємо до столу з овочевим гарніром або макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з фетою і шпинатом.