Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г курячого філе

Популярні новини зараз

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні

Показати ще

15 г вершкового масла

25 г вершків

20 г топленого масла

25 г сухариків

Приготування:

1. Зрізаємо з курячого філе плівку, видаляємо сухожилля, розбиваємо сапкою, поливаємо вершками і злегка рубаємо, тупою стороною ножа.

2. Далі добре просочене вершками філе занурюємо в стовчених здобних сухарях і обсмажуємо в олії.

3. Шніцель подаємо до столу з овочевим гарніром або макаронами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з фетою і шпинатом.