Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г картоплі
У документах Кремля прописана дата закінчення війни: ГУР розповіли, коли росія відступить
Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
1 пучок шпинату
300 г сиру фета
3 яйця
500 г вершків
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо картоплю кружечками. Викладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання.
2. Зверху викладаємо шпинат, посипаємо фетою, зверху кладемо ще один шар картоплі.
3. Збиваємо вершки, яйця, сіль, перець. Поливаємо цим соусом страву.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 40-50 хвилин.
5. Знімаємо фольгу і випікаємо ще 35-40 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.