Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г картоплі
Популярні новини зараз
Показати ще
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 пучок шпинату
300 г сиру фета
3 яйця
500 г вершків
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо картоплю кружечками. Викладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання.
2. Зверху викладаємо шпинат, посипаємо фетою, зверху кладемо ще один шар картоплі.
3. Збиваємо вершки, яйця, сіль, перець. Поливаємо цим соусом страву.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 40-50 хвилин.
5. Знімаємо фольгу і випікаємо ще 35-40 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.