Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г картоплі
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки
Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
1 пучок шпинату
300 г сиру фета
3 яйця
500 г вершків
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо картоплю кружечками. Викладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання.
2. Зверху викладаємо шпинат, посипаємо фетою, зверху кладемо ще один шар картоплі.
3. Збиваємо вершки, яйця, сіль, перець. Поливаємо цим соусом страву.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 40-50 хвилин.
5. Знімаємо фольгу і випікаємо ще 35-40 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.