Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

5 ст. л. булгуру

Популярні новини зараз

Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

150 г очищених креветок

50 г зеленого горошку

1 помідор

1 пучок петрушки

1 зубчик часнику

Приготування:

1. Розігріваємо в сковороді олію, всипаємо булгур, перемішуємо і вливаємо воду, щоб покрити булгур. Солимо, перчимо, закриваємо кришкою і варимо на повільному вогні 20-25 хвилин.

2. В окремій сковороді розігріваємо 2 ст. л. оливкової олії, обсмажуємо часник і додаємо креветки, смажимо 5 хвилин. Додаємо заморожений зелений горошок і смажимо ще 7 хвилин.

3. Готовий булгур змішуємо з креветками і додаємо подрібнений помідор і зелень.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.