Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
5 ст. л. булгуру
Популярні новини зараз
Показати ще
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
150 г очищених креветок
50 г зеленого горошку
1 помідор
1 пучок петрушки
1 зубчик часнику
Приготування:
1. Розігріваємо в сковороді олію, всипаємо булгур, перемішуємо і вливаємо воду, щоб покрити булгур. Солимо, перчимо, закриваємо кришкою і варимо на повільному вогні 20-25 хвилин.
2. В окремій сковороді розігріваємо 2 ст. л. оливкової олії, обсмажуємо часник і додаємо креветки, смажимо 5 хвилин. Додаємо заморожений зелений горошок і смажимо ще 7 хвилин.
3. Готовий булгур змішуємо з креветками і додаємо подрібнений помідор і зелень.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.