Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
5 ст. л. булгуру
Гороскоп на сьогодні 4 жовтня: зустріч тельців, відпочинок раків та усамітнення риб
Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
150 г очищених креветок
50 г зеленого горошку
1 помідор
1 пучок петрушки
1 зубчик часнику
Приготування:
1. Розігріваємо в сковороді олію, всипаємо булгур, перемішуємо і вливаємо воду, щоб покрити булгур. Солимо, перчимо, закриваємо кришкою і варимо на повільному вогні 20-25 хвилин.
2. В окремій сковороді розігріваємо 2 ст. л. оливкової олії, обсмажуємо часник і додаємо креветки, смажимо 5 хвилин. Додаємо заморожений зелений горошок і смажимо ще 7 хвилин.
3. Готовий булгур змішуємо з креветками і додаємо подрібнений помідор і зелень.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.