Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
1,299 склянки вершків
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
140 г темного шоколаду
60 г м'ятної карамелі
½ ч. л. экстакта м'яти
Приготування:
1. Нагріваємо 0,3 склянки вершків в каструлі, потім додаємо подрібнений шоколад і дрібку солі і перемішуємо до однорідної маси. Перекладаємо в миску і залишаємо охолонути при кімнатній температурі на 30 хвилин.
2. Далі збиваємо вершки з м'ятним екстрактом у велику піну. Додаємо охолоджену шоколадну суміш і збиваємо до однорідної маси. Вмішуємо половину подрібненої карамелі і розкладаємо по 4 келихах. Посипаємо зверху подрібненою карамеллю і залишаємо в холодильнику на 1 годину.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанов, смажених з часником і зеленню.