Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. пшона
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
1 картопля
20 г вершкового масла
40 г зеленої цибулі
1 яйце
1 зубчик часнику
375 мл яловичого бульйону
Приготування:
1. Вливаємо бульйон в каструлю, додаємо 750 мл води і доводимо до кипіння.
2. Промиваємо пшоно. Миємо та очищаємо картоплю. Нарізаємо його кубиками.
3. Кладемо в киплячий бульйон пшоно і картоплю. Варимо 15 хвилин або до готовності картоплі і пшона.
4. У сковорідці розтоплюємо вершкове масло. Зелену цибулю дрібно нарізаємо, кладемо на сковороду, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 5-6 хвилин. Варене яйце дрібно кришимо. Подрібнюємо часник.
5. Далі заправляємо суп цибулею і знімаємо з вогню. Перед подачею кладемо в кожну тарілку щіпку рубленого яйця.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженої свинини.