Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. пшона

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

1 картопля

20 г вершкового масла

40 г зеленої цибулі

1 яйце

1 зубчик часнику

375 мл яловичого бульйону

Приготування:

1. Вливаємо бульйон в каструлю, додаємо 750 мл води і доводимо до кипіння.

2. Промиваємо пшоно. Миємо та очищаємо картоплю. Нарізаємо його кубиками.

3. Кладемо в киплячий бульйон пшоно і картоплю. Варимо 15 хвилин або до готовності картоплі і пшона.

4. У сковорідці розтоплюємо вершкове масло. Зелену цибулю дрібно нарізаємо, кладемо на сковороду, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 5-6 хвилин. Варене яйце дрібно кришимо. Подрібнюємо часник.

5. Далі заправляємо суп цибулею і знімаємо з вогню. Перед подачею кладемо в кожну тарілку щіпку рубленого яйця.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженої свинини.