Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. пшона

Популярні новини зараз

Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"

Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться

ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

1 картопля

20 г вершкового масла

40 г зеленої цибулі

1 яйце

1 зубчик часнику

375 мл яловичого бульйону

Приготування:

1. Вливаємо бульйон в каструлю, додаємо 750 мл води і доводимо до кипіння.

2. Промиваємо пшоно. Миємо та очищаємо картоплю. Нарізаємо його кубиками.

3. Кладемо в киплячий бульйон пшоно і картоплю. Варимо 15 хвилин або до готовності картоплі і пшона.

4. У сковорідці розтоплюємо вершкове масло. Зелену цибулю дрібно нарізаємо, кладемо на сковороду, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 5-6 хвилин. Варене яйце дрібно кришимо. Подрібнюємо часник.

5. Далі заправляємо суп цибулею і знімаємо з вогню. Перед подачею кладемо в кожну тарілку щіпку рубленого яйця.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженої свинини.