Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г сьомги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
50 г тертого сиру пармезан
3 помідора
½ пучка базиліка
2 зубчики часнику
лимонний сік за смаком
1 ч. л. білого бальзамічного оцту
мелений перець білий за смаком
майоран за смаком
сіль за смаком
оливкова олія за смаком
Приготування:
1. Помідори нарізаємо, солимо і перчимо.
2. На сковороді розігріваємо оливкову олію. Часник дрібно нарізаємо і викладаємо в сковороду. Всипаємо майоран і знімаємо сковороду з плити. Заливаємо ароматним маслом помідори.
3. Вливаємо бальзамічний оцет і перемішуємо. Викладаємо рибу з томатами і базиліком у форму для випічки.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин до готовності.
5. За 5 хвилин до готовності посипаємо рибу і овочі тертим пармезаном.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжних рулетів з індички.