Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г баклажанів
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
40 г борошна
80 г сметани
3 зубчики часнику
40 мл рослинного масла
20 г зелені
40 г томатної пасти
сіль за смаком
Приготування:
1. Баклажани очищаємо від шкіри, обливаємо окропом і нарізаємо кружечками.
2. Занурюємо в борошні із сіллю і смажимо до готовності.
3. Кладемо готові баклажани на тарілку, посипаємо порізаним часником.
4. На вільну сковороду кладемо сметану і томатну пасту. Тушкуємо на повільному вогні, постійно помішуючи.
5. Баклажани поливаємо соусом і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.