Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г баклажанів
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
40 г борошна
80 г сметани
3 зубчики часнику
40 мл рослинного масла
20 г зелені
40 г томатної пасти
сіль за смаком
Приготування:
1. Баклажани очищаємо від шкіри, обливаємо окропом і нарізаємо кружечками.
2. Занурюємо в борошні із сіллю і смажимо до готовності.
3. Кладемо готові баклажани на тарілку, посипаємо порізаним часником.
4. На вільну сковороду кладемо сметану і томатну пасту. Тушкуємо на повільному вогні, постійно помішуючи.
5. Баклажани поливаємо соусом і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.