Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка сочевиці

Популярні новини зараз

Школи на межі: директорка розповіла про загрозливу тенденцію

Майно грає роль: ПФУ назвав 5 підстав для скасування субсидії

"ПриватБанк" вводить нові правила: популярна послуга стане платною

Пенсіонерам виплатять додаткову підтримку: хто отримає 5000 гривень

Показати ще

4 шт. картоплі

2 морквини

1 головка цибулі

2 зубчики часнику

200 г сметани

1,5 склянки води

1 ч. л. каррі

1 ч. л. куміна

сіль і зелень за смаком

Приготування:

1. Цибулю і часник нарізаємо, картоплю і моркву кружечками. Промиваємо сочевицю.

2. У глибокій сковороді обсмажуємо цибулю і часник в олії до злегка золотистого кольору. Додаємо кумін і каррі. Обсмажуємо ще 1 хвилину.

3. Відправляємо в сковороду з обсмаженням чечевицю, картоплю і моркву. Перемішуємо, викладаємо сметану і заливаємо водою. Солимо, закриваємо кришкою і залишаємо сочевицю гаситися на повільному вогні.

4. Коли сочевиця не стане м'якою і вбере майже всю рідину, знімаємо сковороду з вогню. Зверху посипаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних булочок.