Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка сочевиці
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
4 шт. картоплі
2 морквини
1 головка цибулі
2 зубчики часнику
200 г сметани
1,5 склянки води
1 ч. л. каррі
1 ч. л. куміна
сіль і зелень за смаком
Приготування:
1. Цибулю і часник нарізаємо, картоплю і моркву кружечками. Промиваємо сочевицю.
2. У глибокій сковороді обсмажуємо цибулю і часник в олії до злегка золотистого кольору. Додаємо кумін і каррі. Обсмажуємо ще 1 хвилину.
3. Відправляємо в сковороду з обсмаженням чечевицю, картоплю і моркву. Перемішуємо, викладаємо сметану і заливаємо водою. Солимо, закриваємо кришкою і залишаємо сочевицю гаситися на повільному вогні.
4. Коли сочевиця не стане м'якою і вбере майже всю рідину, знімаємо сковороду з вогню. Зверху посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних булочок.