Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г курячого філе
Гороскоп на сьогодні 20 серпня: фінанси тельців, міцність терезів та передчуття риб
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
400 г гарбуза
700 г картоплі
1 морквина
2 головки цибулі
200 г консервованої кукурудзи
1 склянка томатного соку
сіль і перець за смаком
1 ч. л. прованських трав
Приготування:
1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву і куряче філе і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.
2. Нарізаємо кубиками картоплю і гарбуз, додаємо до цибулі, моркви і філе. Вливаємо склянку томатного соку і висипаємо кукурудзу.
3. Солимо, перчимо і додаємо прованські трави. Добре перемішуємо, накривши кришкою і тушкуємо до готовності близько 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соковитої свинини в картопляній шубі.