Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
70 г цукру
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
70 г борошна
5 г розпушувача
кориця за смаком
100 г моркви
1 апельсин
1 яйце
70 мл оливкової олії
40 г цукрової пудри
Приготування:
1. У міксері збиваємо оливкову олію, цукор і корицю 2 хвилини. Додаємо яйце і знову перемішуємо.
2. Натираємо цедру апельсина, додаємо в міксер сік апельсина, а цедру залишаємо на потім.
3. Борошно змішуємо з розпушувачем, просіваємо і додаємо в міксер, знову перемішуємо. У тісто замішуємо натерту моркву.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму вершковим маслом, заповнюємо її тістом і випікаємо 40-45 хвилин.
5. Змішуємо цукрову пудру і 20 мл води і цедрою. Змащуємо цією глазур'ю готовий пиріг.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного пирога з куркою.