Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 банка кукурудзи
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
200 г очищених креветок
2 склянки молока
5 ст. л. вершкового масла
2 склянки води
2 ст. л. борошна
морська сіль за смаком
Приготування:
1. Кукурудзу позбавляємо від води і змішуємо в пюре в блендері. Перекладаємо в каструлю і додаємо 2 склянки води.
2. Доводимо суміш до кипіння, помішуючи, щоб вона не прилипала до дна.
3. Далі в іншій каструлі розігріваємо молоко.
4. В такій каструлі розтоплюємо на дні вершкове масло і втручається в нього борошно. Вливаємо розігріте молоко.
5. Цю суміш відправляємо до кукурудзі і нагріваємо до кипіння, ретельно помішуючи.
6. Додаємо креветки і сіль. Після додавання креветок варимо суп близько 7 хвилин.
7. За бажанням додаємо в суп зелень, сир, сухарики з білого хліба.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої грудки в вівсянці.