Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
5 шт. картоплі
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
600 г свинини
2 яйця
3 ст. л. борошна
2 цибулини
4 зубчики часнику
сіль за смаком
1 пучок зелені
сметана за смаком
Приготування:
1. Свинину нарізаємо на порційні шматочки, відбиваємо, солимо і перчимо.
2. На великій тертці натираємо картоплю. Цибулю, часник і зелень дрібно нарізаємо, додаємо до картоплі. Перемішуємо, вбиваємо яйця, додаємо борошно і сіль. Ще раз гарненько перемішуємо.
3. Обсмажуємо свинину в шубі на сковороді до рум'яної скоринки.
4. Далі викладаємо м'ясо на форму для випічки, заливаємо сметаною і тримаємо в духовці до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.