Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

2 склянки цукру

Популярні новини зараз

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

Показати ще

2 склянки борошна

4 яйця

600 г сметани

100 г вершкового масла

1 ст. л. розпушувача

1 шт. ваніліну

200 г сиру

Приготування:

1. Яйця і цукор збиваємо міксером у пишну піну. Додаємо сметану і розтоплене вершкове масло.

2. Перемішуємо. Додаємо борошно, розпушувач і ванілін. Замішуємо тісто.

3. Виливаємо тісто в змащену чашу мультиварки. Випікаємо бісквіт на сметані в мультиварці на режимі "Випічка" 80 хвилин.

4. Готовий бісквіт виймаємо і остуджуємо. Поділяємо його на 3-4 частини. Кожен корж змащуємо сирно-сметанним кремом.

5. Готовий торт прибираємо в холодильник на кілька годин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованої індички з овочами.