Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
3,5 склянки борошна
Продаж авто загонить у мінус: українців приголомшили новими вимогами - не зглянуться навіть на старі авто
Електроенергія б'є по кишені: чому тарифи в Україні більші ніж у Європі
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
1 банка згущеного молока
1 ч. л. гашеного соди
3 яйця
750 мл молока
200 мл вершкового масла
1,5 склянки цукру
1 шт. ваніліну
Приготування:
1. Для тіста змішуємо всі інгредієнти (3 склянки борошна, 1 яйце, згущене молоко, соду).
2. Тісто ділимо на 8 шматків. Розкачуємо один шматочок діаметром більше сковороди і викладаємо на сковороду. Через хвилину перевертаємо. Знятий корж обрізаємо.
3. Для крему змішуємо всі інгредієнти, крім масла і ставимо на вогонь до загустіння.
4. В кінці додаємо в гарячий крем вершкове масло.
5. Коржі змащуємо теплим кремом, верх і боки посипаємо подрібненими крихтами.
6. Залишаємо торт на кілька годин, щоб вони добре просочилися.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкових пиріжків з куркою і сиром.