Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 філе індички
У документах Кремля прописана дата закінчення війни: ГУР розповіли, коли росія відступить
Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
1 цибулина
2 жовтих перця
3 помідора
перець і сіль за смаком
зелений базилік за смаком
½ лимона
спеції для маринування за смаком
½ склянки води
Приготування:
1. Маринуємо філе індички з лимонним соком, цибулею і спеціями для маринаду. Залишаємо в холодильнику на годину.
2. Помідори тушкуємо і збиваємо в кухонному комбайні.
3. Перець нарізаємо тонкими часточками.
4. Ставимо сковороду на середній вогонь. Викладаємо філе, потім помідори і перець. Заливаємо все водою.
5. Додаємо за смаком сіль, перець і базилік.
6. Тушкуємо до тих пір, поки перець не стане м'яким.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рубаних курячих котлет з сиром.