Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 філе індички

Популярні новини зараз

З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця

Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"

ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде

Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина

Показати ще

1 цибулина

2 жовтих перця

3 помідора

перець і сіль за смаком

зелений базилік за смаком

½ лимона

спеції для маринування за смаком

½ склянки води

Приготування:

1. Маринуємо філе індички з лимонним соком, цибулею і спеціями для маринаду. Залишаємо в холодильнику на годину.

2. Помідори тушкуємо і збиваємо в кухонному комбайні.

3. Перець нарізаємо тонкими часточками.

4. Ставимо сковороду на середній вогонь. Викладаємо філе, потім помідори і перець. Заливаємо все водою.

5. Додаємо за смаком сіль, перець і базилік.

6. Тушкуємо до тих пір, поки перець не стане м'яким.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рубаних курячих котлет з сиром.