Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 горбуша
На Україну чекає несподіваний сценарій: експерт розповів, як може завершитися війна
Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
2 морквини
2 головки цибулі
2 ст. л. томатної пасти
1 ст. л. борошна
сіль за смаком
2 лаврових листа
3 ст. л. рослинного масла
¼ л рибного бульйону
1 ст. л. лимонного соку
1 ч. л. цукру
Приготування:
1. Відокремлюємо від горбуші голову, хвіст і плавники. Розрізаємо по хребту і відокремлюємо від кісток. Філе ділимо на великі частини і укладаємо у велику сковороду. На відходах готуємо 0,5 л бульйону, проціджуємо.
2. Моркву і цибулю шаткуємо соломкою, смажимо на олії з борошном, додаємо томатну пасту, трохи бульйону і викладаємо зверху на горбушу.
3. Додаємо 1/4 л готового бульйону, лимонний сік, цукор, лавровий лист, сіль і перець за смаком, закриваємо кришкою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкових пиріжків з куркою і сиром.