Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 л води
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде
ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах
Українцям з малою пенсією докинуть грошей: кому прийдуть доплати у червні та липні
250 г кукурудзяної крупи
500 г помідорів чері
½ склянки оливкової олії
базилік за смаком
чебрець за смаком
майоран за смаком
розмарин за смаком
150 г сиру пармезан
300 г сиру моцарелла
2 зубчики часнику
1 ч. л. меленого перцю чилі
Приготування:
1. У каструлю наливаємо літр підсоленої води і доводимо до кипіння. Поступово висипаємо в каструлю кукурудзяну крупу, помішуючи і не даючи утворюватися комкам.
2. Варимо поленту 30 хвилин, помішуючи.
3. Половину поленти викладаємо на змащений маслом деко шаром приблизно в 1 см.
4. Зверху кладемо 100 г нарізаної моцарели і в'ялені помідори. Зверху - другу частину поленти. Знову кладемо моцарелу, помідори, посипаємо тертим пармезаном і ставимо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рагу з перцем, помідорами і баклажанами.