Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 л води

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

250 г кукурудзяної крупи

500 г помідорів чері

½ склянки оливкової олії

базилік за смаком

чебрець за смаком

майоран за смаком

розмарин за смаком

150 г сиру пармезан

300 г сиру моцарелла

2 зубчики часнику

1 ч. л. меленого перцю чилі

Приготування:

1. У каструлю наливаємо літр підсоленої води і доводимо до кипіння. Поступово висипаємо в каструлю кукурудзяну крупу, помішуючи і не даючи утворюватися комкам.

2. Варимо поленту 30 хвилин, помішуючи.

3. Половину поленти викладаємо на змащений маслом деко шаром приблизно в 1 см.

4. Зверху кладемо 100 г нарізаної моцарели і в'ялені помідори. Зверху - другу частину поленти. Знову кладемо моцарелу, помідори, посипаємо тертим пармезаном і ставимо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рагу з перцем, помідорами і баклажанами.