Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 л води
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
250 г кукурудзяної крупи
500 г помідорів чері
½ склянки оливкової олії
базилік за смаком
чебрець за смаком
майоран за смаком
розмарин за смаком
150 г сиру пармезан
300 г сиру моцарелла
2 зубчики часнику
1 ч. л. меленого перцю чилі
Приготування:
1. У каструлю наливаємо літр підсоленої води і доводимо до кипіння. Поступово висипаємо в каструлю кукурудзяну крупу, помішуючи і не даючи утворюватися комкам.
2. Варимо поленту 30 хвилин, помішуючи.
3. Половину поленти викладаємо на змащений маслом деко шаром приблизно в 1 см.
4. Зверху кладемо 100 г нарізаної моцарели і в'ялені помідори. Зверху - другу частину поленти. Знову кладемо моцарелу, помідори, посипаємо тертим пармезаном і ставимо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рагу з перцем, помідорами і баклажанами.