Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
½ штуки цибулі
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
900 г свинини
1 морквина
300 г свіжих печериць
200 мл білого сухого вина
2 ст. л. волоських горіхів
3 ст. л. оливкової олії
сіль і перець за смаком
200 мл води
2 головки цибулі
Приготування:
1. Нарізаємо цибулю і тушкуємо з водою приблизно 10 хвилин.
2. На оливоковом маслі обсмажуємо гриби і ріпчасту цибулю.
3. Далі половину грибів і всю цибулю-порей змішуємо з сіллю в блендері. Обсмажуємо цю масу з волоськими горіхами.
4. М'ясо нарізаємо на шматки по 2-3 см.
5. Овочеву суміш викладаємо на кожен шматок. Посипаємо перцем за смаком.
6. Щільно пов'язуємо м'ясо мотузкою.
7. В піддон з м'ясом наливаємо біле вино і викладаємо на порізану кружальцями моркву і решту печериць.
8. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо протягом 45-60 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкових пиріжків з куркою і сиром.