Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
250 г яловичини
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
250 г свинини
750 г помідорів
4 ст. л. рослинного масла
3 головки цибулі
1 баклажан
2 пучка петрушки
3 г червоного солодкого перцю
50 г зелені селери
сіль і перець за смаком
200 г гарбуза
3 ст. л. рису
2 склянки води
Приготування:
1. Нарізаємо свинину і яловичину кубиками.
2. Помідори нарізаємо шматочками і кладемо в миску. Гарбуз і баклажани нарізаємо великими кубиками, а болгарський перець скибочками і кладемо в іншу миску, змішавши з дрібно порубаним цибулею, петрушкою і селерою.
3. Всі овочі приправляємо чорним перцем з сіллю, поливаємо олією і даємо трохи постояти.
4. Викладаємо половину нарізаних помідорів в каструлю. На шар помідорів насипаємо половину суміші з миски з баклажанами, гарбузом, перцем і цибулею. На овочеву суміш кладемо м'ясо, а потім овочі, рис і помідори.
5. У каструлю наливаємо воду, додаємо масло, і ставимо в духовку на 2 години на слабкий вогонь.
6. Подаємо на стіл прямо в ємності, де готувалося рагу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців з томатним соусом.