Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

250 г яловичини

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

250 г свинини

750 г помідорів

4 ст. л. рослинного масла

3 головки цибулі

1 баклажан

2 пучка петрушки

3 г червоного солодкого перцю

50 г зелені селери

сіль і перець за смаком

200 г гарбуза

3 ст. л. рису

2 склянки води

Приготування:

1. Нарізаємо свинину і яловичину кубиками.

2. Помідори нарізаємо шматочками і кладемо в миску. Гарбуз і баклажани нарізаємо великими кубиками, а болгарський перець скибочками і кладемо в іншу миску, змішавши з дрібно порубаним цибулею, петрушкою і селерою.

3. Всі овочі приправляємо чорним перцем з сіллю, поливаємо олією і даємо трохи постояти.

4. Викладаємо половину нарізаних помідорів в каструлю. На шар помідорів насипаємо половину суміші з миски з баклажанами, гарбузом, перцем і цибулею. На овочеву суміш кладемо м'ясо, а потім овочі, рис і помідори.

5. У каструлю наливаємо воду, додаємо масло, і ставимо в духовку на 2 години на слабкий вогонь.

6. Подаємо на стіл прямо в ємності, де готувалося рагу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців з томатним соусом.