Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

110 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році

Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК

Ухилянтів хочуть дістати за кордоном: що будуть робити ТЦК

Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки

Показати ще

2 ст. л. м'якого коричневого цукру

440 г консервованого ананаса

125 г тростинного цукру

1 ч. л. ванільного екстракту

2 яйця

125 г борошна з розпушувачем

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму для пирога маслом. Викладаємо 20 г розм'якшеного масла у форму, рівномірно розподіляємо і посипаємо коричневим цукром. Розрізаємо кільця ананаса навпіл і викладаємо на масло.

2. Збиваємо масло і тростинний цукор з допомогою міксера до стану крему. По одному додаємо яйця і добре збиваємо.

3. Додаємо ваніль і добре перемішуємо. Потім вмішуємо борошно і збережений сік. Добре перемішуємо ложкою.

4. Викладаємо тісто на ананаси і вирівнюємо. Випікаємо 35-40 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих печериць.