Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1 короп

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

2 ст. л. сметани

сіль і перець за смаком

1 шматок кореня імбиру

Приготування:

1. Очищаємо рибу, вимиваємо її в холодній проточній воді, обсушуємо, натираємо сіллю і перцем і залишаємо на 30 хвилин.

2. Обмазуємо тушку карпа сметаною і викладаємо на лист фольги.

3. Невеликий шматок імбиру розрізаємо на 2-3 частини і покладемо всередині карпа.

4. Загортаємо коропа у фольгу і відправляємо в духовку на 20 хвилин. Запікаємо при тмпературе 190 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тефтельок.