Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г фаршу
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
1 склянка молока
½ склянки панірувальні сухарі
1 головка цибулі
2 ст. л. вершкового масла
рослинне масло за смаком
1 яйце
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Поміщаємо панірувальні сухарі в миску і вливаємо туди склянку молока. Даємо суміші постояти якийсь час, поки сухарі не розмокнуть.
2. Миємо і дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо в невеликій кількості олії до золотистого кольору, потім охолоджуємо.
3. У великій мисці змішуємо фарш, замочені сухарі та цибулю. Вбиваємо туди ж сире яйце, солимо, перчимо і добре перемішуємо.
4. Робимо з фаршу кульки і викладаємо їх на широку тарілку, змащену маслом.
5. Розігріваємо в широкій сковороді невелику кількість вершкового масла і викладаємо туди тюфтельки. Смажимо до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з лимоном.