Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г фаршу

Популярні новини зараз

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Показати ще

1 склянка молока

½ склянки панірувальні сухарі

1 головка цибулі

2 ст. л. вершкового масла

рослинне масло за смаком

1 яйце

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Поміщаємо панірувальні сухарі в миску і вливаємо туди склянку молока. Даємо суміші постояти якийсь час, поки сухарі не розмокнуть.

2. Миємо і дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо в невеликій кількості олії до золотистого кольору, потім охолоджуємо.

3. У великій мисці змішуємо фарш, замочені сухарі та цибулю. Вбиваємо туди ж сире яйце, солимо, перчимо і добре перемішуємо.

4. Робимо з фаршу кульки і викладаємо їх на широку тарілку, змащену маслом.

5. Розігріваємо в широкій сковороді невелику кількість вершкового масла і викладаємо туди тюфтельки. Смажимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з лимоном.