Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг печериць

Популярні новини зараз

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

Гороскоп на сьогодні 15 червня для всіх знаків Зодіаку: не вірте обіцянкам і тримайте гаманець міцніше

Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку

Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих

Показати ще

2 головки цибулі

1 яйце

100 г вершкового масла

50 г сиру

½ пучка петрушки

сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.

2. Капелюшки гибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.

3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних мафінів за 20 хвилин.