Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г яловичини
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
Гороскоп на сьогодні 15 червня для всіх знаків Зодіаку: не вірте обіцянкам і тримайте гаманець міцніше
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку
400 мл темного пива
2 головки цибулі
5 зубчиків часнику
сіль і перець за смаком
лавровий лист за смаком
3 ст. л. ратсительного масла
Приготування:
1. Яловичину нарізаємо кубиками, цибулю півкільцями. Подрібнюємо часник.
2. Яловичину обсмажуємо на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії. Додаємо цибулю, часник, сіль за смаком. Обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
3. У сотейник додаємо пиво і доводимо до кипіння. Після цього гаряче пиво вливаємо в сковороду з яловичиною, додаємо лавровий лист і запашний перець. Тушкуємо на повільному вогні протягом 70-90 хвилин.
4. Викладаємо яловичину і подаємо з вашим улюбленим гарніром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тертого пирога з варенням.