Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г яблук

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 6 червня: кому п'ятниця принесе скандали, а кому розслаблення

Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати

Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення

ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку

Показати ще

30 г родзинок

60 г сиру

10 г вершкового масла

1 яєчний жовток

30 г сметани

5 г манної крупи

15 г цукру

Приготування:

1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і розтопленим маслом і серцевиною яблук.

2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.

3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре з білим вином.