Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г яблук
Популярні новини зараз
Показати ще
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
30 г родзинок
60 г сиру
10 г вершкового масла
1 яєчний жовток
30 г сметани
5 г манної крупи
15 г цукру
Приготування:
1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і розтопленим маслом і серцевиною яблук.
2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.
3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре з білим вином.