Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г яблук
Гороскоп на сьогодні, 6 червня: кому п'ятниця принесе скандали, а кому розслаблення
Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати
Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
30 г родзинок
60 г сиру
10 г вершкового масла
1 яєчний жовток
30 г сметани
5 г манної крупи
15 г цукру
Приготування:
1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і розтопленим маслом і серцевиною яблук.
2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.
3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре з білим вином.