Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г яблук

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

30 г родзинок

60 г сиру

10 г вершкового масла

1 яєчний жовток

30 г сметани

5 г манної крупи

15 г цукру

Приготування:

1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і розтопленим маслом і серцевиною яблук.

2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.

3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре з білим вином.