Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г яблук
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати
Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова
30 г родзинок
60 г сиру
10 г вершкового масла
1 яєчний жовток
30 г сметани
5 г манної крупи
15 г цукру
Приготування:
1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і розтопленим маслом і серцевиною яблук.
2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.
3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре з білим вином.