Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сіль за смаком
Нові тарифи на світло, газ та іншу комуналку: платіжки зростуть на 5000 грн
Світло, опалення та вода: чому комуналка зросте для двокімнатних квартир
Пенсіонерів залишать без індексації: кому не світить підвищення виплат
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
1,5 кг кабачків
14 помідорів чері
1 зубчик часнику
1 цибулина
4 ст. л. оливкової олії
4 ст. л. рису
Приготування:
1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння. Насипаємо рис, знову даємо закипіти, потім зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин, поки рис не стане м'яким.
2. У той же час подрібнюємо цибулю і часник. Знімаємо шкірку з помідорів і теж подрібнюємо. Кабачок очищаємо і нарізаємо кубиками.
3. Зливаємо воду з рису, промиваємо під холодною водою і даємо обсохнути в друшляку.
4. Розігріваємо оливкову олію в сковороді, додаємо в неї цибулю з часником на повільному вогні 2 хвилини. Далі додаємо помідори і готуємо ще 5 хвилин. Потім відправляємо на ту ж сковороду кабачок, солимо, закриваємо кришкою і готуємо близько 35 хвилин. Додаємо рис, перемішуємо і відразу подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт золотистих сирників.