Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сіль за смаком
У Києві люди загинули просто на вулиці через зачинене укриття: "Поки стукали, якраз прилетіло"
Довго розбиратись не будуть: в українців можуть відібрати частину субсидії, хто в зоні ризику
"ПриватБанк" почне знімати до 225 гривень щомісяця із клієнтів: кого торкнеться з 1 червня
Де категорично не можна використовувати золу на городі? Як правильно сипати її, щоб не нашкодити
1,5 кг кабачків
14 помідорів чері
1 зубчик часнику
1 цибулина
4 ст. л. оливкової олії
4 ст. л. рису
Приготування:
1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння. Насипаємо рис, знову даємо закипіти, потім зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин, поки рис не стане м'яким.
2. У той же час подрібнюємо цибулю і часник. Знімаємо шкірку з помідорів і теж подрібнюємо. Кабачок очищаємо і нарізаємо кубиками.
3. Зливаємо воду з рису, промиваємо під холодною водою і даємо обсохнути в друшляку.
4. Розігріваємо оливкову олію в сковороді, додаємо в неї цибулю з часником на повільному вогні 2 хвилини. Далі додаємо помідори і готуємо ще 5 хвилин. Потім відправляємо на ту ж сковороду кабачок, солимо, закриваємо кришкою і готуємо близько 35 хвилин. Додаємо рис, перемішуємо і відразу подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт золотистих сирників.