Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сіль за смаком
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
1,5 кг кабачків
14 помідорів чері
1 зубчик часнику
1 цибулина
4 ст. л. оливкової олії
4 ст. л. рису
Приготування:
1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння. Насипаємо рис, знову даємо закипіти, потім зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин, поки рис не стане м'яким.
2. У той же час подрібнюємо цибулю і часник. Знімаємо шкірку з помідорів і теж подрібнюємо. Кабачок очищаємо і нарізаємо кубиками.
3. Зливаємо воду з рису, промиваємо під холодною водою і даємо обсохнути в друшляку.
4. Розігріваємо оливкову олію в сковороді, додаємо в неї цибулю з часником на повільному вогні 2 хвилини. Далі додаємо помідори і готуємо ще 5 хвилин. Потім відправляємо на ту ж сковороду кабачок, солимо, закриваємо кришкою і готуємо близько 35 хвилин. Додаємо рис, перемішуємо і відразу подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт золотистих сирників.