Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
300 г сиру
Метро, автобуси та трамваї: як працюватиме громадський транспорт під час блекауту
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
2 морквини
1 ст. л. манної крупи
2 ст. л. цукру
1 яйце
1 ст. л. родзинок
1 яблуко
2 ст. л. борошна
сіль за смаком
4 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Варимо натерту на дрібній тертці моркву і протираємо через сито.
2. У протертий сир додаємо моркву, родзинки, дрібно нарізане яблуко, манну крупу, яйце, цукор, сіль і добре перемішуємо.
3. З отриманого тіста формуємо круглі биточки, занурюємо у борошні й обсмажуємо на добре розігрітій олії з двох боків до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт квасоляного супу з чилі.