Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
300 г сиру
Популярні новини зараз
Показати ще
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
2 морквини
1 ст. л. манної крупи
2 ст. л. цукру
1 яйце
1 ст. л. родзинок
1 яблуко
2 ст. л. борошна
сіль за смаком
4 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Варимо натерту на дрібній тертці моркву і протираємо через сито.
2. У протертий сир додаємо моркву, родзинки, дрібно нарізане яблуко, манну крупу, яйце, цукор, сіль і добре перемішуємо.
3. З отриманого тіста формуємо круглі биточки, занурюємо у борошні й обсмажуємо на добре розігрітій олії з двох боків до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт квасоляного супу з чилі.