Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
200 г сиру сулугуні
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
2 яйця
200 г сиру едам
2 яєчних білка
100 мл вершків
200 г сметани
3 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
20 г рубаної петрушки
2 зубчики часнику
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Весь сир натираємо на тертці.
3. Потім відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо зі сметаною, вершками, борошном. Додаємо до отриманої суміші сир, посічену зелень, спеції, сіль і перець за смаком, зубчик давленого часнику і перемішуємо.
4. Гарненько збиваємо білки в піну і акуратно вводимо в тісто.
5. Форми вистилаємо папером для випічки і виливаємо туди готове тісто. Випікаємо пиріг при заданій температурі 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої риби.