Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
200 г сиру сулугуні
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
2 яйця
200 г сиру едам
2 яєчних білка
100 мл вершків
200 г сметани
3 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
20 г рубаної петрушки
2 зубчики часнику
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Весь сир натираємо на тертці.
3. Потім відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо зі сметаною, вершками, борошном. Додаємо до отриманої суміші сир, посічену зелень, спеції, сіль і перець за смаком, зубчик давленого часнику і перемішуємо.
4. Гарненько збиваємо білки в піну і акуратно вводимо в тісто.
5. Форми вистилаємо папером для випічки і виливаємо туди готове тісто. Випікаємо пиріг при заданій температурі 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої риби.