Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
35 г фунчозы
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
150 г креветок
150 г цукіні
50 г солодкого перцю
2 печериці
1 зубчик часнику
2 ст. л. соєвого соусу
½ ч. л. оливкової олії
Приготування:
1. Нарізаємо цукіні і перець соломкою, гриби нарізаємо на пластини.
2. Обсмажуємо овочі на оливковій олії.
3. Креветки варимо, додаємо до овочів.
4. Вливаємо соєвий соус і видавлюємо часник через часникодавку. Тушкуємо ще 6-7 хвилин.
5. Суху фунчозу замочуємо в окропі 4 хвилини, потім промиваємо холодною водою і додаємо до овочів креветки. Перемішуємо.
6. Тушкуємо 2 хвилини. При подачі посипаємо кунжутом і свіжою зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найкращого шоколадного фондана.