Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г яловичини
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина
Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих
Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки
800 г картоплі
2 головки цибулі
1 ст. л. борошна
1 лавровий лист
2 ст. л. рослинного масла
5 шт. чорного перцю горошком
2 гвоздики
Приготування:
1. Промиваємо та нарізаємо шматками м'ясо. Солимо, перчимо, занурюємо у борошні й обсмажуємо на сковороді з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Потім кладемо м'ясо в каструлю.
2. На сковороду з-під м'яса вливаємо 1 склянку води, кип'ятимо, проціджуємо крізь сито в каструлю з м'ясом. Додаємо ще 2 склянки гарячої води, накриваємо каструлю кришкою і ставимо гасити на слабкий вогонь на 2-2,5 години.
3. Далі додаємо до м'яса окремо підсмажену, дрібно нарізану цибулю і картоплю, лавровий лист, гвоздику і перець. Продовжуємо тушкувати м'ясо протягом півгодини.
4. При подачі на стіл м'ясо посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чахохбілі з курчати.