Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г яловичини

Популярні новини зараз

Пенсіонерам виплатять надбавки: до 3 тисяч гривень кожному

Пенсійна амністія, а не індексація: хто отримає по 2 тисячі гривень додатково щомісяця

Індексація пенсій у 2026 році: на скільки зростуть виплати

Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини

Показати ще

800 г картоплі

2 головки цибулі

1 ст. л. борошна

1 лавровий лист

2 ст. л. рослинного масла

5 шт. чорного перцю горошком

2 гвоздики

Приготування:

1. Промиваємо та нарізаємо шматками м'ясо. Солимо, перчимо, занурюємо у борошні й обсмажуємо на сковороді з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Потім кладемо м'ясо в каструлю.

2. На сковороду з-під м'яса вливаємо 1 склянку води, кип'ятимо, проціджуємо крізь сито в каструлю з м'ясом. Додаємо ще 2 склянки гарячої води, накриваємо каструлю кришкою і ставимо гасити на слабкий вогонь на 2-2,5 години.

3. Далі додаємо до м'яса окремо підсмажену, дрібно нарізану цибулю і картоплю, лавровий лист, гвоздику і перець. Продовжуємо тушкувати м'ясо протягом півгодини.

4. При подачі на стіл м'ясо посипаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чахохбілі з курчати.