Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг курки гриль
Картки перестануть працювати: "Ощадбанк" терміново попередив клієнтів
Більше жодної готівки: українців чекають важливі зміни
"Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні
Податкова контролюватиме перекази українців: кому приготуватись до штрафів та санкцій
2 плавлених сирка
1 л води
1 цибулина
перець і сіль за смаком
часник за смаком
грінки за смаком
Приготування:
1. У вершковому маслі злегка обсмажуємо цибулю.
2. У киплячу воду кладемо м'ясо, плавлені сирки, обсмажену цибулю, варимо.
3. Далі збиваємо все блендером до однорідності, ще раз доводимо до кипіння, додаючи перець і сіль.
4. При подачі можна додати трохи часнику і грінки з білого хліба.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої риби.